Manuele Lymfedrainage

20 ~ feb ~ 2018

Manuele Lymfedrainage is een zacht pulserende en rustgevende massage. Een mooie aanvulling om naast persoonlijk-emotionele processen, ook het fysiologische deel  aandacht te geven. Het stimuleert namelijk de afvoercapaciteit van het lymfesysteem waardoor weefselvocht en afvalstoffen sneller afgevoerd worden. Het verwijdert niet alleen weefselvocht, ziektekiemen en afvalstoffen, maar ook spanningen en emoties. Hierdoor helpt het lymfesysteem je om (meer van) jezelf te zijn. Het is een prachtige ondersteuning bij stress gerelateerde klachten, maar ook bij pijnklachten, ontstekingsziektebeelden, burn-out, depressiviteit, slechte weerstand, etc. Je stimuleert de werking van het para-sympatisch zenuwstelsel dat verantwoordelijk is voor rust, ontspanning, reiniging, opbouw en herstel.

Artikelen per maand