Aaltsje, coach/traumatherapeut

Omdat ik al anderhalf jaar last had van pijnlijke voeten en de huisarts, podoloog, en fysiotherapeut mij niet verder konden helpen, kwam ik bij Heleen terecht. Zij had mij verteld over lymfedrainage en ik hoopte dat dit kon helpen.

En het hielp!

Heleen weet op een heel veilige, zachte, deskundige manier mijn lichaam zo te masseren, dat afvalstoffen via het lymfestelsel afgevoerd worden. Ze neemt de tijd en is op een fijne manier aanwezig zonder zich op te dringen. Ze sluit aan bij mij en bij dat waar ik voor kom.

Naast de lymfe drainage, adviseerde ze me ook over voeding en voedingssupplementen. Ik heb ook die adviezen opgevolgd.

Mijn klachten zijn voor 95% verdwenen. Af en toe is het heel even terug, maar in veel mindere mate en van kortere duur. Ik ben blij met haar behandeling.